Cs-Bulgaria.Com WWW.Cs-Bulgaria.Com • Виж темата - Как да играем с най-използваните оръжия

Как да играем с най-използваните оръжия

Тука можете да споделите, всички уроци свързано с Counter strike и около нея.

Как да играем с най-използваните оръжия

Мнениеот El Nino_ » Сря Мар 13, 2019 2:45 pm

Може би повечето играчи знаят как се използват правилно оръжията които ще спомена в този урок,това е за тези които не знаят.
1. АК-47-Това е едно от най-исползваните оръжия в играта което има голям откат и прави много демич,не е за начинаещи играчи,с него се борави по следния начин.
Ако сте на голямо разстояние от противника в никакъв случай не задържайте стрелбата защото отката ще изпрати куршумите в страни от противника,тайната е да се пускат по 2/3 куршума и да има интервал от поне 1 секунда между стрелбата за да може отката да се успокои,така стреляте точно от разстояние а ако сте напреднали в играта с това оръжие можете да помпите ляв бутон на мишката по този начин пак стреляте точно но за тази техника е нужен опит и заучено помпене на левия бутон.
Ако пък сте на близко разстояние от противника е най-удачно да задържите стрелбата но да се целите в торса или краката на противника,по този начин отката изпраща куршумите където трябва за да убиете играча срещу вас.
2. М4К1-Това също е много често исползвано оръжие което също прави много демич и се препоръчва за начинаещи играчи,няма толкова силен откат като АК-47 и можете да задържате с него от близо и разстояние,без заглушител стреля с повече демич а със заглушител противника е заблуден от стрелбата защото не знае от къде му идва,това е оръжие с което начинаещ играч може да се учи.
3. Deagle-Този пистолет е изключително мощен и точен но има само 7 патрона,не е нужно да стреляте на поразия с него,прицелете се и тогава стреляйте,както казах мощен пистолет с малко патрони,по-умния вариант е да пестите патрони и да стреляте бавно но точно и да се движите ляво/дясно когато стреляте за да не могат да ви олучат независимо от какво разстояние и да имате време да се прицелите и стреляте.
4. Glock-Пистолет със 20 патрона и опция auto fire която ви дава шанс да стреляте с 3 куршума на веднъж (активира се от десен бутон на мишката)
този пистолет не е от най-мощните но за сметка на това няма ограничение в огъня,тоест ако за 5 сек. можете да натиснете бутона за стрелба 20 пъти то пистолета ще произведе 20 изстрела,glock има опцията като олучите даден противник автоматично скоростта му на движение рязко се намаля а в някои случаи директно спира и ако ударите глава мерника на играча поел главата се измества и имате около 2 сек в които той е безпомощен.
5.FAMAS-Това оръжие слага много демич,отката му е лесен за овладяване и има опция да пуска по 3 куршума на веднъж чрез която се удрят зверски глави,може да се задържа с това оръжие може и да се пускат по 2/3 куршума като е в auto fire позиция,бих казал едно уникално оръжие,може би най-сполучливото в цялата игра.
6.AWP-Този снайпер няма как да го пропуснем,с неодържима сила куршума излита от дългото дуло на това оръжие,изключително точна стрелба със оптика и без...но за попадение без оптика трябва много опит и игра със снайпера,начина на игра с това оръжие е засада или момента на изненадата,скривате се някъде и чакате някой да се покаже а ако сте по-напреднало ниво с него можете и да се разхождате и да биете на ред.

Това са топ оръжията най-често исползвани и най-сполучливи,разбира се и другите оръвия имат своите предимства стига да имате опит с тях и да сте проучили начина им на действие но със което и оръжие да играете най-важното нещо е интензивното движение докато играете,ако не се движите достаъчно,с което и оръжие да играете то би било почти безполезно.
Надявам се да съм бил полезен с този урок за всеки един начинаещ и не знаещ играч,поздрави и успешна игра!
Изображение
Аватар
El Nino_
Потребители
Потребители
 
Мнения: 6
Регистриран на: Нед Мар 10, 2019 9:35 am

Назад към Уроци

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта